Week App voor iPhone, iPad en iPod Touch

Weeknummers worden overal gebruikt: Op school, op werk, in vakantieplanningen en vaak worden ook weeknummers gebruikt voor een deadline of een levering. Met Week App kun je snel weeknummers vinden op je iPhone, iPad en iPod touch.

Twee modes

Week App maakt gebruik van automatische rotatie voor het schakelen tussen twee modi. Portrait (homeknop onder): Kies een datum en je krijgt te zien in welke week deze datum. Landscape mode (homeknop rechts of links): Kies een weeknummer en Week App geeft aan wat de begin- en einddata zijn van deze week. Zie screenshot hieronder.

Week App Weeknummer naar week data

Kies een weeknummer, en de start en eind datum van deze week worden getoond. In de video kunt u dit in werking zien.

Huidig weeknummer in icoon

huidig weeknummer in icoon

Het huidige weeknummer wordt getoond in het icoontje. Deze wordt alleen geupdate bij het opstarten van de app.

Of de week op een maandag of een zondag begint, wordt bepaalt door de instelling regionotatie. Als je deze op Nederland of engels, Verenigd Koninkrijk hebt staan begint de week op een maandag; als deze instelling op engels, Verenigde Staten hebt staan, begint de week op zondag. Deze instelling is te vinden onder: Instelling>Algemeen>Landinstellingen>Regionotatie.

Ondersteuning voor iPad

Na de eerste update biedt Week App niet alleen ondersteuning voor 13 verschillende talen, maar ook volledige ondersteuning voor de iPad. Door het grote scherm van de iPad kan alle beschikbare informatie op één scherm worden getoond. Zie ook Screenshots.

Week notities en Dagnotities

Sinds versie 1.3 van Week App, is het mogelijk om notities aan weeknummers toe te voegen. U kunt Week App nu dus ook gebruiken als een weekplanner. Het werkt simpel: U selecteert een weeknummer en een jaartal, klik vervolgens op 'Maak notitie' om een notitie aan het geselecteerde weeknummer toe te voegen. Dit zelfde werkt ook voor een datum. Kies een datum, en klik op de 'Maak notitie' knop om een notitie aan de geselecteerde datum toe te voegen. De notities kunt u weer terug vinden door het weeknummer of de datum te selecteren, en dan op de 'lees' knop te klikken.

Om weeknummers te vinden is geen internetconnectie vereist op de iPhone, iPad of iPod touch.

Week App verkrijgbaar in de App Store

Klik rechts op de App Store button om Week App te downloaden.

 

Binnenkort ook geoptimaliseerd voor de nieuwe iPhone 5:

Apple iPhone 5 - Black/slate

Week App in AppStore

Week App in de App Store

iPhone with week app

iPhone 4s with Week App

Mountain lion Nu verkrijgbaar!